Register

Troškovi dostave Hrvatska

Cijena dostave ovisi o načinu dostave i kurirskoj službi koju odaberete:

Hrvatska Pošta:

  • Isporuka na paketomat uz osobno preuzimanje – 2,00 EUR (15,07 KN) (svaki poštanski broj nema mogućnost isporuke na paketomat, popis HP mreža poštanskih ureda, kovčežića i paketomata možete provjeriti na linku HRVATSKA POŠTA POPIS PAKETOMATA) , opcija Isporuke na
    Paketomat limitirana je i veličinom paketa, pošiljke koje prelaze dozvoljene dimenzije mogu biti isporučene isključivo na kućnu adresu. U slučaju odabira opcije plaćanja prilikom pouzeća u kombinaciji sa isporukom na paketomat, plaćanje vršite jednokratno na paketomatu korištenjem bankovne kartice (nije moguće plaćanje na rate)! Klikni i vidi “Kako preuzeti paket iz paketomata”
  • Isporuka na kućnu adresu – 4,00 EUR (30,14 KN)

DPD:

  • Isporuka na kućnu adresu – 5,50 EUR (41,44 KN)

Troškovi dostave Slovenija

DPD:

  • Isporuka na kućnu adresu – 7,00 EUR (52,74 KN)

Proces dostave

Vaše narudžbe dostavljamo putem DPD i HP dostavne službe.
Potvrdu da je pošiljka poslana dobit ćete putem SMS poruke kao i email poruke na Vašu
email adresu.
Očekivano vrijeme slanja pošiljke je isti ili idući radni dan od primitka Vaše narudžbe, a informaciju o samoj isporuci dobiti ćete SMS i email porukom kurirske službe, u pravilu vrijeme isporuke je 1-2 radna dana a iznimke mogu biti udaljena mjesta i otoci na koje dostavna služba ne vrši svakodnevnu dostavu.
Popis DPD: RASPORED DOSTAVE NA OTOKE I U MJESTA U KOJA NE DOSTAVLJAMO SVAKI DAN
Popis HP Express: https://www.posta.hr/preuzimanje-podataka-o-postanskim-uredima-6543/6543
Ukoliko prođe gore navedeni rok a još uvijek niste dobili obavijest da je pošiljka poslana molimo da prvo kontaktirate kurirsku službu (prije poziva pripremite broj pošiljke) a po potrebi možete kontaktirati i nas.
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio.
Naknadne reklamacije ne uvažavamo