Register

Izjava o privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima i ponudama, te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa s Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Povremeno ćemo od Vas možda trebati neke podatke ( primjerice za nagradnu igru ) koje ćemo Vas tražiti putem Upitnika.
Sudjelovanje u ovakvim upitnicima u potpunosti je dobrovoljno i korisniku je ostavljen izbor da pruži ili odbije pružiti tražene podatke.
Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama te newsletter. Poštujući privatnost svojih korisnika nudimo mogućnost odbijanja ovog tipa informacija u svakom trenutku.
Prodavatelj se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti slanjem e-maila na adresu info@axor.hr
Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu info@axor.hr i podaci će biti brisani bez odgode osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama, pod uvjetom da postoji pravna osnova za prijenos.
Vaši osobni podaci mogu se prenositi u sljedećim slučajevima:
1) Za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti sa pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo i imamo sklopljene ugovore. ( dostavne službe )
2) Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava MS Trgovina zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.
3) Podatke na uvid ima tvrtka za računalno programiranje Bithybrid koja održava i unosi novosti u sustav tj. na webshop www.axor.hr, kao i automatizirano slanje oglašivačkih poruka, tzv. newsletter.
4) Podatke na uvid ima tvrtka Corvus info d.o.o. pomoću čije platforme izvršavamo kartičnu naplatu na našoj Internet trgovini.
Zaštitu osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni, no ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana.
Izjavu o privatnosti, MS Trgovina može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama web shopa.
Nastavak upotrebe naše web stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

Politika kolačića

Na web-stranicama www.axor.hr koriste se  tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika/posjetitelja smješta web-poslužitelj kojim se posjetitelj koristi.
Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita web-odredište koje je posjetio, koje potom šalje podatke pregledniku koji zatim izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić).
Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj web-odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega te se tako korisnicima pruža više online mogućnosti i bolji korisnički doživljaj.

Kolačići koji se pohranjuju mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta web-stranicama) odnosno trajni kolačići koji na računalu posjetitelja ostaju pohranjeni i nakon posjeta. Kolačići se koriste za funkcioniranje svih značajki web-mjesta i boljega korisničkog iskustva.

Kolačićima trećih strana www.axor.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših web-stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.
Stranica www.axor.hr služi se Google Analytics statistikom. Pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.
Podatke o tome kako se korisnici koriste našim web-mjestom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnim usluzi Google Analytics.
Web-stranice MS trgovine ne sadržava kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Sprječavanje kolačića
Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.
Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite, ili na www.allaboutcookies.org
Kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe našeg web-mjesta i njegovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki ovih stranica ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene
Uvjeti ove Izjave o privatnosti i kolačićima uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, izuzev kolačića trećih strana. MS trgovina povremeno će mijenjati ovu Izjavu kako bi prenijela bitne nove informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje MS trgovina na svojoj web-stranici štiti vaše podatke.
MS trgovina zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku te stoga preporučamo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.