Register

Dobro došli na www.axor.hr – on line trgovinu specijaliziranu za prodaju moto opreme!

Naši podaci:

“MS TRGOVINA” trgovina, promidžba i usluge,
Bojana Ilić, Zabok, N. Tesle 1 A
49210 Zabok
IBAN: HR5023600001102526884
OIB: 52979896181

Adresa elektroničke pošte:

info@axor.hr

Kontakt telefon na koji nas možete dobiti svakog radnog dana od ponedjeljka do petka
8-16h je 095/7416-190.
Subotom, nedjeljom i blagdanima korisnička služba nije dostupna te ćemo odgovoriti na
vaš upit prvi sljedeći radni dan.

Predmet Ugovora je kupovina odabranog proizvoda putem web trgovine. Ugovor se sklapa na daljinu i to putem internet narudžbe-web trgovina.
Pristup web shopu www.axor.hr moguć je sa ili bez registracije.
Prilikom registracije fizičke osobe na web shop od Vas tražimo određene osobne podatke koji su nužni za isporuku kupljene robe te se navedeni podaci pohranjuju u svrhu ispunjenja ugovora, kao što su ime i prezime, email adresa, adresa stanovanja, telefonski broj. Pogodnost koju pruža registracija na web shop je ta da kupac može pristupati svojoj bazi na webshopu unutar koje ima pregled svih dosadašnjih kupnji.
Proizvodi koje je moguće kupiti dostupni su i vidljivi na www.axor.hr a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni i statusu raspoloživosti.
Ukoliko i dalje imate nedoumice vezano za određeni proizvod ili ne možete pronaći željeni proizvod uvijek nam se možete obratitit na našu e-mail adresu info@axor.hr ili nas kontaktirati putem mobitela.
Cijene na web trgovini su maloprodajne, izražene u EUR-ima i u njima je sadržan pripadajući PDV.  Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno.
Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, i bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode, akcije u vidu besplatne dostave i ostalih pogodnosti.

Axor.hr trgovina se trudi kako bi se na njezinom web shopu objavljivali točni i aktualni podaci, ali unatoč učestalom ažuriranju cijena postoji mogućnost pogreške i odstupanja od stvarne prodajne cijene, stoga službena ponuda koju ćete zaprimiti na Vašu email adresu sadrži točne trenutno važeće maloprodajne cijene

U slučaju kada naručeni i plaćeni proizvod nije više dostupan na zalihi prodavatelja, o tome odmah obaviještavamo kupca i nudimo mu sljedeće opcije:

 • Može pričekati da proizvod opet bude dostupan;obaviještavamo ga o novom
  roku isporuke
 • Nudimo mu zamjenski proizvod ( uz nadoplatu ili povrat za razliku u cijeni)
 • Povrat uplaćenih sredstava Narudžbu potvrđujete tako da izvršite uplatu (u slučaju odabira plaćanja po ponudi ili bankovnom karticom), te u slučaju predaje narudžbe kod odabira plaćanja prilikom pouzeća a Ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Prodavatelj ispostavi račun za naručeni proizvod.
  VAŽNO:
  Ukoliko uslijed više sile cijena nekog proizvoda ne odgovara realnoj cijeni na tržištu, MS Trgovina će vam odmah vratiti uplaćeni iznos. Primjerice, ako proizvod ima cijenu 0,00 kn i u statusu raspoloživosti je označen kao raspoloživ, očigledno je da je došlo do pogreške i takav proizvod ne možemo isporučiti ili ako je realna cijena nekog proizvoda 10,00 EUR a iskazana cijena proizvoda na web shopu iznosi 100,00 EUR ili 1.000,00 EUR, evidentno je da je došlo do pogreške i za takve slučajeve Vam vraćamo uplaćeni iznos.

Dostava

Troškovi dostave Hrvatska

Cijena dostave ovisi o načinu dostave i kurirskoj službi koju odaberete:

Hrvatska Pošta:

 • Isporuka na paketomat uz osobno preuzimanje – 2,00 EUR (15,07 KN) (svaki poštanski broj nema mogućnost isporuke na paketomat, popis HP mreža poštanskih ureda, kovčežića i paketomata možete provjeriti na linku HRVATSKA POŠTA POPIS PAKETOMATA) , opcija Isporuke na
  Paketomat limitirana je i veličinom paketa, pošiljke koje prelaze dozvoljene dimenzije mogu biti isporučene isključivo na kućnu adresu. U slučaju odabira opcije plaćanja prilikom pouzeća u kombinaciji sa isporukom na paketomat, plaćanje vršite jednokratno na paketomatu korištenjem bankovne kartice (nije moguće plaćanje na rate)! Klikni i vidi “Kako preuzeti paket iz paketomata”
 • Isporuka na kućnu adresu – 4,00 EUR (30,14 KN)

DPD:

 • Isporuka na kućnu adresu – 5,50 EUR (41,44 KN)

Troškovi dostave Slovenija

DPD:

 • Isporuka na kućnu adresu – 7,00 EUR (52,74 KN)

Proces dostave

Vaše narudžbe dostavljamo putem DPD i HP dostavne službe.
Potvrdu da je pošiljka poslana dobit ćete putem SMS poruke kao i email poruke na Vašu email adresu.
Očekivano vrijeme slanja pošiljke je isti ili idući radni dan od primitka Vaše narudžbe, a informaciju o samoj isporuci dobiti ćete SMS i email porukom kurirske službe, u pravilu vrijeme isporuke je 1-2 radna dana a iznimke mogu biti udaljena mjesta i otoci na koje dostavna služba ne vrši svakodnevnu dostavu.
Popis DPD: RASPORED DOSTAVE NA OTOKE I U MJESTA U KOJA NE DOSTAVLJAMO SVAKI DAN
Popis HP Express: https://www.posta.hr/preuzimanje-podataka-o-postanskim-uredima-6543/6543
Ukoliko prođe gore navedeni rok a još uvijek niste dobili obavijest da je pošiljka poslana molimo da prvo kontaktirate kurirsku službu (prije poziva pripremite broj pošiljke) a po potrebi možete kontaktirati i nas.
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio.
Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Povrati

Sukladno članku 77., stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača, korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Vraćeni proizvod mora biti u originalnoj neoštećenoj ambalaži i sa deklaracijom, te pripadajućim sadržajem i računom. Isto tako, na ambalažu proizvoda se ne smije ništa lijepiti ili pisati, jer takve artikle nećemo prihvatiti za zamjenu.
Ako ste dobili neispravan ili krivi artikl koji niste naručili možete ga vratiti, ali nemojte proizvod koristiti, njime rukovati, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda.
Reklamaciju i povrat proizvoda nećemo prihvaćati u slučaju da ste proizvod stavili u funkciju (skinuli zaštitne naljepnice sa proizvoda te koristili proizvod i sl.) jer se time stanje proizvoda nepovratno mijenja, te ako proizvod nije tvornički zapakiran uoriginalnoj neoštećenoj ambalaži.

MS Trgovina utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.
Robu nam možete vratiti u sljedećim slučajevima (prije povrata obavezno nas kontaktirajte putem mobitela ili email adrese):

 • isporuka robe koja nije naručena
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
 • ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

Trošak dostave povrata artikla snosi kupac.

Jednostrani raskid ugovora

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora o tome obavijestiti prodavatelja prije isteka roka.
Izjavu je potrebno poslati elektroničkom poštom na info@axor.hr
U izjavi je potrebno navesti: broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte. 
Ako Kupac jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen , bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada MS Trgovina  zaprimi Kupčevu odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, u slučaju uplate po ponudi ili plaćanja pouzećem, novac vraćamo na IBAN koji nam kupac dostavi. Povrat novca MS Trgovina može izvršiti tek nakon što joj roba bude vraćena.
Kupac je dužan robu poslati na adresu MS Trgovina, N. Tesle 1a, 49210 Zabok, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
Izravne troškove povrata robe Kupac mora snositi sam.
Prije raskida Ugovora molimo Vas da nas kontaktirate putem mobitela ili e mail adrese.

Za sve eventualne sporove nadležan je prekršajni sud u Zaboku.
Obrazac za jednostrani raskid ugovora – skini ovdje!

Reklamacija

Ako ustanovite prilikom prve uporabe da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili da niste njime zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake. 
Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom, opisom reklamacije i slikom proizvoda na e mail info@axor.hr
Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije te temeljem vašeg opisa informaciju može li se proizvod zamijeniti za novi ili se može za proizvod dobiti povrat novca .

U slučajevima kad se proizvod može zamijeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, molimo Vas da nam proizvod vratite na našu adresu.
Kad proizvod stigne na skladište, proizvod ćemo pregledati i poslati Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda ili odbijanju povrata u slučaju da nisu ispoštovana pravila povrata. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana.
Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.
Vjerujemo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Izjava o provatnosti

Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima i ponudama, te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa s Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Povremeno ćemo od Vas možda trebati neke podatke ( primjerice za nagradnu igru ) koje ćemo Vas tražiti putem Upitnika.
Sudjelovanje u ovakvim upitnicima u potpunosti je dobrovoljno i korisniku je ostavljen izbor da pruži ili odbije pružiti tražene podatke.
Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama te newsletter. Poštujući privatnost svojih korisnika nudimo mogućnost odbijanja ovog tipa informacija u svakom trenutku.
Prodavatelj se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti slanjem e-maila na adresu info@axor.hr
Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu info@axor.hr i podaci će biti brisani bez odgode osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Osobni podaci mogu se prenositi trećim stranama, pod uvjetom da postoji pravna osnova za prijenos.
Vaši osobni podaci mogu se prenositi u sljedećim slučajevima:
1) Za realizaciju ugovora isporuke robe podatke ćemo dijeliti sa pružateljima distribucijskih usluga s kojima surađujemo i imamo sklopljene ugovore. ( dostavne službe )
2) Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava MS Trgovina zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.
3) Podatke na uvid ima tvrtka za računalno programiranje Bithybrid koja održava i unosi novosti u sustav tj. na webshop www.axor.hr, kao i automatizirano slanje oglašivačkih poruka, tzv. newsletter.
4) Podatke na uvid ima tvrtka Corvus info d.o.o. pomoću čije platforme izvršavamo kartičnu naplatu na našoj Internet trgovini.
Zaštitu osobnih podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni, no ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana.
Izjavu o privatnosti, MS Trgovina može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama web shopa.
Nastavak upotrebe naše web stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

Politika kolačića

Na web-stranicama www.axor.hr koriste se  tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika/posjetitelja smješta web-poslužitelj kojim se posjetitelj koristi.
Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita web-odredište koje je posjetio, koje potom šalje podatke pregledniku koji zatim izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić).
Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj web-odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega te se tako korisnicima pruža više online mogućnosti i bolji korisnički doživljaj.

Kolačići koji se pohranjuju mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta web-stranicama) odnosno trajni kolačići koji na računalu posjetitelja ostaju pohranjeni i nakon posjeta. Kolačići se koriste za funkcioniranje svih značajki web-mjesta i boljega korisničkog iskustva.

Kolačićima trećih strana www.axor.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših web-stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.
Stranica www.axor.hr služi se Google Analytics statistikom. Pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.
Podatke o tome kako se korisnici koriste našim web-mjestom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnim usluzi Google Analytics.
Web-stranice MS trgovine ne sadržava kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Sprječavanje kolačića
Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.
Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite, ili na www.allaboutcookies.org
Kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe našeg web-mjesta i njegovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki ovih stranica ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene
Uvjeti ove Izjave o privatnosti i kolačićima uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, izuzev kolačića trećih strana. MS trgovina povremeno će mijenjati ovu Izjavu kako bi prenijela bitne nove informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje MS trgovina na svojoj web-stranici štiti vaše podatke.
MS trgovina zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku te stoga preporučamo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Pohvale i prigovori

SUKLADNO ČLANKU 10. ST.1 ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA obavještavamo potrošače
da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

“MS TRGOVINA” , trgovina, promidžba i usluge,
Bojana Ilić, Zabok , N. Tesle 1 A

ili na e-mail adresu info@axor.hr

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana
primitka prigovora.
Uz prigovor potrebno je dostaviti sljedeće podatke:

Potrošač:

Ime i prezime :

Adresa za dostavu odgovora:
U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti:
Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, Zagreb, Ilica 49/II

web:  http://www.hok.hr/sud_casti

Ili

Centru za mirenje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, Zagreb, Ilica 49/II
web: http://www.hok.hr/centar_za_mirenje